Felhasználó név:

Jelszó:

Felhasználó név:

Jelszó:

Akciónk keretein belül most nettó 5000Ft+áfáért megsza-
badítjuk számítógépét a portól, és újratelepítjük azt. Az akció részleteiről itt tájékozódhat.
Ügyfeleink részére 2011.10.01-től Nyomtatópark optimalizálás szolgáltatást nyújtunk részle-
tekről itt tájékozódhat.

Akció

akció

Akciók

Weboldal készítés

A weblapokat általában azért készítik, hogy a mögötte álló céget vagy személyt megtalálják az interneten és információt szerezzenek róla. Mivel sok esetben a weblap az, amivel egy vállalkozás/személy esetén először találkozunk, ezért bizonyos értelemben a weblap meghatározza a cég/személy megítélését az internetes közösségben.

"A weblap segít neked abban, hogy kis vállalkozásod nagynak tűnjön."

Natalie Sequeraí


Weboldal szolgáltatás

A mai világban már alapkövetelmény, hogy cégünk, kis vállalkozásunk, esetleg saját magunk tevékenységének reklámozására fordítsunk egy kis időt, aminek a leghatékonyabb módja egy saját weboldal.

Nem elhanyagolható szempont, hogy egy ilyen weboldal hogy néz ki, hiszen a látogatókat elsősorban az oldal kinézete fogja meg, majd a tartalom. Továbbá az is fontos, hogy a találati listákon hol helyezkedik el a weboldal, mert ha nem az elsők közt van, sokkal nehezebben talál rá az oldalunkra a célközönség, erre a megoldásra a keresőoptimalizálást alkalmazzuk.

Jelenleg magánszemélyek, illetve kis- és középvállalkozások részére készítünk weboldalt statikus, illetve dinamikus felépítéssel.

Szolgáltatások összegzése

  • Weboldalkészítés
  • Web designtervezés
  • Bannerkészítés
  • Logótervezés
  • Létező Weboldal felújítása
  • Flash reklámkészítés
  • Keresőoptimalizálás
Website build

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, majd írja meg nekünk minél részletesebben, hogy milyen szolgáltatást szeretne, illetve ha weboldalt szeretne hány aloldalból álljon, a szolgáltatáshoz kíván e kereső optimalizálást stb. Ez után mi küldünk önnek egy ingyenes árajánlatot, ami alapján eldöntheti, hogy igénybe kívánja e venni a szolgáltatásunkat.

Akció!

Amennyiben nálunk veszi meg tárhelyét, a weboldal összegéből (a tárhely nagyságától függően) jóváírunk egy adott összeget.